VDS Neden gereklidir? Options

BalHost bünyesinde sunulan sanal sunucu kiralama hizmetleri, müşterilerine bir çAlright avantaj sunar. İşletme veya bireysel olarak sanal sunucu kiralama hizmetlerri sayesinde güvenilir ve hızlı şekilde Site veya uygulamalarınızı kullanıcılara sunabilirsiniz.

Bir hevesle oluşturduğunuz projenizin en iyi şekilde yürümesi için kesinlikle bağımsız barındırma programı olan sanal sunucu

Birden fazla uygulama ve işletim sistemi çalıştıran fiziksel sunuculara kıyasla onları uygun maliyetli yapan da budur.

Sanal sunucunun yedekleme ve güvenliği konusu, veri kaybını önlemenin ve sunucunun güvenliğini sağlamanın önemini vurgulamaktadır. Yedekleme işlemiyle sunucuda bulunan tüm verilerin yedek bir ortama kopyalanması sağlanır ve potansiyel bir veri kaybı durumunda hızlı bir şekilde toparlanma sağlanır.

Bir üst pakete mi geçmeliyim ya da büyük trafik ve disk kullanım alanlarında ne gibi hizmetler satın almalıyım gibi soruları pek çokları gibi siz de kendinize soruyor olabilirsiniz.

Bu web barındırma hizmetinin olumsuz tarafı ise donanımı paylaşan diğer web sitelerinin Website sitenizin performansını etkileyebilecek olmasıdır.

VPS içerisinde tanımlanmış bir Website sitesi kendi disk alanı ve kendi RAM alanına sahiptir, fakat CPU kullanımı hostingdeki gibi ortak kullanımlıdır.

Website siteleriniz, barındırma altyapımızda kullanılan orijinal lisanslı yazılımlar ile oluşabilecek güvenlik açıkları ve veri kayıplarına karşı Natro’da güvende.

Bir sanal sunucu, bir fiziksel sunucunun kaynaklarının sanallaştırma yazılımı kullanılarak paylaşılmasıyla oluşturulan bir sanal ortamdır.

Yönetilmeyen VPS barındırmada sunucu belleğinin, işletim sisteminin ve diğer sunucu kaynaklarının yönetimi teknik uzmanlık veya tahsis edilmiş şirket içi kaynaklar gerektirir. Yönetilmeyen VPS barındırma gerekli BT yetkinliklerine sahip oturmuş işletmeler için daha uygun bir seçenektir.

Her VDS sunucusu, kendi depolama alanının yanı sıra CPU, RAM, bant genişliği ve işletim sistemi ile donatılmıştır.

Fiziksel sunucuları bölümlere ayırdıktan sonra sanal sunucuların içerisine dilediğiniz işletim sistemini kurabilir, bilgisayarınızdan uzak bağlantı yoluyla dilediğiniz zaman sunucuya bağlanabilir ve dilediğiniz zaman pasif hale getirebilirsiniz.

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun donanım kaynaklarının, yazılımsal bir katman vasıtasıyla birden fazla işletim sistemine bölünerek hizmet vermesini sağlayan bir teknolojidir. Bu sayede tek bir fiziksel sunucu, birden fazla bağımsız sanal sunucu olarak kullanılabilmektedir.

Bulut Sunucu (Cloud Sunucu) kullanıcının sanal sunucusuna her yerden ve her zaman erişmesini sağlayan bir Website barındırma türüdür. Diğer sunuculara here kıyasla sınırsıza yakın daha yedekleme altyapısına ve depolama alanına sahiptir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *